Певачица Андреана Чекић пре четири године развела се од свог дугогодишњег изабраника Ивана Миладиновића, а тек након што је њихов брак доживео крах, певачица је одлучила да јавно проговори о свим проблемима са којима се суочавала у заједници.

 

Фото: АТА имагес

 

Наиме, Андреана Чекић раније је испричала за медије да је дуго трпела психичко насиље, а сада је открила како са ове дистанце гледа све кроз шта је прошла.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Blic

 

– Не бих то баш назвала насиљем, јер постоје жене које заиста доживљавају озбиљно физичко насиље, док сам ја трпела једну врсту психичког терора. У тим тренуцима је тешко извући се, јер од силне жеље да веза успе понекад не видимо да смо у токсичној вези, па се надамо, боримо. Тек када схватимо да љубав није борба, да заслужујемо лепе ствари, здраве односе, тек се тада освестимо у којој се ситуацији налазимо и почињемо да мењамо себе. Друге не можемо мењати, то је заблуда – испричала је Андреана.

Андреана је потом признала на који начин је успела да превазиђе тешке тренутке:

– Радила сам на себи, пуно су ми помогли видео-снимци и књиге Ане Бучевић, као и моја породица, која је умела са мном и када сам била луда и наивна. Саветујем женама које се налазе у негативном партнерству да се освесте и схвате да заслужују боље и да направе корак ка нечему што заиста желе.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО
 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".