Када је једном приликом говорила о свом односу са Тонијем, Драгана Мирковић истакла је да међу њима нема свађа, нити љубоморе.

"Ма каква љубомора, нема места за то ни код мене ни код Тонија. Немамо разлога за то, ми смо врло слични и када поред себе имате свој одраз у огледалу, ту нема простора за несугласице, а камоли за љубомору", рекла је својевремено певачица.


Једно друго никада нису проверавали, већ су међусобно пружали подршку.

"Никада ме није питао када долазим кући, а нити ће. Такође, када је он на пословним састанцима, никада га не зовем да питам када ће кући.Таква окупљања знају да трају до касно у ноћ или чак целу ноћ. Увек знам где је и не бринем се", искрена је била Драгана.

Већ деценијама она је успешна певачица, супруга и мајка двоје деце. Једнако је добра у свим улогама, али је, признала је, мало фалило да напусти каријеру.

"Верујте ми, имала сам среће. Да сам се ја питала, одавно бих напустила музику и своју каријеру. Међутим, због своје предивне публике остала сам у овим водама. Нисам ја од оних амбициозних жена", рекла је тада Драгана.

Фото: В. Данилов

 

Иако живи у изобиљу, има скупе комаде гардеробе и путује на најлуксузније дестинације, певачица се никада није сусрела са критикама да се хвали материјалним богатством.

"Не. До сада ми се то није десило. Људи ми стално прилазе и осећам да су позитивни према мени. Схватају ме као отворену особу која свој живот без блама показује свима. Све што имам стекла сам поштено и због тога ништа не кријем. Моји фанови стално траже да им показујем с ким се дружим и где путујем", рекла је том приликом Драгана Мирковић.

(Ало)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузни бечки дворац Драгане Мирковић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".