Рођени су 1978. године у Бихаћу и то превремено, у шестом месецу. Због тога су неко време морали да проведу у инкубаторима. Узимајући у обзир да породилиште у Бихаћу тада није било довољно опремљено, дечаци су премештени у Загреб.

После неколико дана дошло је до компликација, што је довело до трајног слепила беба. Неко од особља је погрешио, доктор или медицинска сестра, али не знако, изјавио је Дејан.

Фото: В. Данилов

 

– То је непажња. Сада, кога… Нисам нешто детаљисао и распитивао се чија. Да ли је лекар, да ли је медицинска сестра, нисам улазио у то. Било је рођење пре времена. А, да је била непажња, била је.

Саша и Дејан су успешни у свом послу упркос тужној животној причи. Међутим, она им није створила комплексе ни право да уживају у животу и да створе породице и пријатеље.

Причало се и о томе да Саша има могућност да поврати вид, али да због Дејана не жели да се оперише. Међутим, он је то демантовао.

Фото: Архив Новости

 

– Ма не, то је безвезе прича. Они су хтели на нама да раде некакве екперименте. То нису дозволили родитељи, а ни ми. Ја тако не волим што се годинама прича о тој теми, да ви немате појма! Две најгоре теме, оне које најмање волим су: да ли сам у свађи са братом и шта је било са мојим видом. Моји пријатељи и људи коју су са мном у сталном контакту знају како ја живим и знају да овај живот волим највише на свету. Да ли сам се ја лечио и код кога сам се лечио, то је моја приватна ствар. Има једна прича када је један мој пријатељ назвао такси, а они су га питали: ''У ком правцу идете?'', а он је рекао: ''Кога то занима осим мене?'' – изјавио је Саша за Српски Телеграф.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Тоше Проески - анђео ког је трагична смрт прерано одвела Богу

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".