Војаж је постао популаран по својој наизглед бајковитој вези са Анђелом Игњатовић, Бресквицом. Међутим, та љубав се није завршила славно, а сада се чини да је он дефинитивно преболео своју стару љубав.

Иако је Ђина недавно истакла да су она и Војаж "бата и сека" и да она већ има дечка, очигледно ситуација није баш таква.

Фото:ТикТок/Принтскрин/ђинаџиновиц

 

 

Да су њих двоје у љубавној везе доказује и романтична вечера на којој су виђени. Голупчичи, провели су вече у једном ресторану на Гардошу.

Како наводи извор Курира, Михајло и Ђина су све време били изузетно блиски, а да је њихов однос више него пријатељски, видело се по томе што су прво шетали загрљени по Земуну, а у једном тренутку су се препустили и страстима и сочним пољупцима, и то док су гледали јато лабудова у реци.

Фото:ТикТок/Принтскрин/ђинаџиновиц

 

 

- Свима који су се те ноћи затекли на Гардошу било је јасно да су њих двоје у вези, далеко је то од пријатељства. После романтичне шетње они су, држећи се за руке, дошли у ресторан. Седели су једно поред другог, често су се грлили, а у једном тренутку пао је и пољубац. Били су баш опуштени, јер је локал био скоро празан. После вечере, загрљени су отишли, све време се смешкајући један другом - каже извор.

БОНУС ВИДЕО:

Маши Мемедовић лане једе косу

В

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".