Живот је у пуцњави изгубило 11 особа, међу којима је било и двоје деце.

На друштвеним мрежама освануле су бројне објаве саучешћа и подршке најближима преминулих, а о немилом догађају огласиле су се и бројне познате личности.

- 11 њих је убијено, 6 повређено. Двоје деце која су тек отпочела живети заувек су заспала. На ужасан начин прекинути су неки животи - написао је на Инстаграму певач Саша Матић.

Фото: Инстаграм принтскрин/sasamatic_official

 

- Драги моји, ја вечерас не могу да певам. Ово напросто није такав дан и из поштовања према страдалим породицама, због бескарајне туге и неверице, не могу. Знам да разумете јер ово што се десило на Цетињу је прекинуло сваки осмех данас због руке једног "човека". Трагедија, свим срцем сам уз породице, а ми се дружимо неким лепшим данима који нам долазе, данас просто није такав дан - закључио је Саша.

Његова колегиница Јелена Карлеуша на свм сторију прво је објавила црну фотографију на којој је написала: "Цетиње" уз емотикон који представља симбол молитве, а потом је у следећој објави написала:

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

- Најдубље саучешће породицама људи који су данас изгубили животе на Цетињу. Ово ће бити тешка ноћ... Издржите... Сви се саосећамо са вашим болом - написала је Јелена.

Огласио се и Феђа Димовић, члан групе "Београдски синдикат".

- Велика туга је данас за Црну Гору и за све нас који искрено волимо њен целокупан народ. Покој душама страдалих и саучешће породицама и грађанима Цетиња. Морамо бити заједно у најтежим тренуцима - написао је Феђа на свом Инстагарам налогу.

Водитељка Драгана Катић објавила је црну слику, са натписом Цетиње и јучерашњим датумом.

Фото: Инстаграм принтскрин/karleusastar

 

Иначе бројне естрадне звезде отказале су своје синоћње наступе широм црногорској приморја због страшне трагедије, а међу њима су Бобан Рајовић, Милица Павловић, Саша Матић, Ана Николић...

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".