- Ово лето заиста је испуњено песмом и плесом. Албум је изашао у право време, пре лета и промотивна турнеја испунила је сва моја очекивања. Концерата је било до сада и по неколико недељно у ова два месеца, жесток темпо, ноћи проведене у комбију, али моја публика то заслужује. Прошла сам Хрватску уздуж и попреко, Словенију, БиХ, Србију, Црну Гору и Македонију. Толико осмеха и раздраганих лица већ дуго нисам видела и срце памти све те дивне тренутке које смо делили овог лета. Још нисам готова са радним летом, али полако успоравамо према крају - рекла је Индира и додала да је одмарала само неколико дана на почетку лета, у својој драгој Фажани, као и да ће одмор поновно узети тек у септембру.

Осврнула се и на своје здравствене проблеме, који су недавно забринули све њене фанове.

Фото: Инстаграм принтскрин/ indiralevak

 

- С обзиром на велик број концерата у континуитету дошло је до замора материјала, како се то каже. Без обзира на моје физичке припреме за турнеју, ипак су ноћи без сна, концерти и цео тај ритам утицали на моје тело које ме упозорило да мало успорим и одморим. Болови су у леђима, присутни су, али радим на томе да санирам озледу. Биће боље - говори Индира

Ипак, велику дозу радости у њен и Мирославов живот унела је и Блу.

Фото: ATA Images

 

- Блуе је такво весеље и срећа! Унела је потпуно нову динамику у наш дом. Наше маце немају више мира, стално их Блу тражи по стану. Спремна је за игру кад год је погледате. Шетамо је Миро и ја на смене, а када отпутујемо заједно, Блу одлази у добре руке на чување. Све у свему, Блу нас све врти око шапе - рекла је Индира за Стори.хр.

Индира ће 15. септембра прославити 49 година, а иако би она сама желела интиман викенд, уверена је да ће јој њен Миро приредити изненађење какво само он зна.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ана Николић - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".