Иако данашње звезде све више и више користе фотошоп и сличне програме како би изгледале лепше на друштвеним мрежама, певачица Нина Бадрић објављје само фотографије у природном издању. 

Као и увек она је одушевила бројне пратиоце у црвеном купаћем костиму који је учинио да она изгледа још лепше и привлачније. ''Хвар” написала је кратко Нина са емотиконом црвенг срца поред, а неки од коментара који се могу наћи испод ове објаве су:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

''Овој жени године ништа не могу'', ''Бомба'', ''Застао ми је дах'', ''Најлепша била и остала''.

Нина је недавно напунила 50 година и организовала рођенданску прославу којој су присуствовали и поједине колеге са естраде. Певачица Јелена Розга је међу првима дошла са колегом Петром Грашом. Насмејана Нина носила је белу креацију од око 1.800 евра коју је упарила са провидним сандалама од око 1.000 евра и одушевила све.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Нина је ове године имала још један разлог за славље. Продала је стан и купила други у центру Загреба, који је уредила по својој мери. Решила се манијака који јој годинама није дао мира и пратио је чак и до њене летње оазе на Хвару, преноси 24сата.хр.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Од јутра до сутра са Нелом Бијанић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".