- Ovo leto zaista je ispunjeno pesmom i plesom. Album je izašao u pravo vreme, pre leta i promotivna turneja ispunila je sva moja očekivanja. Koncerata je bilo do sada i po nekoliko nedeljno u ova dva meseca, žestok tempo, noći provedene u kombiju, ali moja publika to zaslužuje. Prošla sam Hrvatsku uzduž i popreko, Sloveniju, BiH, Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju. Toliko osmeha i razdraganih lica već dugo nisam videla i srce pamti sve te divne trenutke koje smo delili ovog leta. Još nisam gotova sa radnim letom, ali polako usporavamo prema kraju - rekla je Indira i dodala da je odmarala samo nekoliko dana na početku leta, u svojoj dragoj Fažani, kao i da će odmor ponovno uzeti tek u septembru.

Osvrnula se i na svoje zdravstvene probleme, koji su nedavno zabrinuli sve njene fanove.

Foto: Instagram printskrin/ indiralevak

 

- S obzirom na velik broj koncerata u kontinuitetu došlo je do zamora materijala, kako se to kaže. Bez obzira na moje fizičke pripreme za turneju, ipak su noći bez sna, koncerti i ceo taj ritam uticali na moje telo koje me upozorilo da malo usporim i odmorim. Bolovi su u leđima, prisutni su, ali radim na tome da saniram ozledu. Biće bolje - govori Indira

Ipak, veliku dozu radosti u njen i Miroslavov život unela je i Blu.

Foto: ATA Images

 

- Blue je takvo veselje i sreća! Unela je potpuno novu dinamiku u naš dom. Naše mace nemaju više mira, stalno ih Blu traži po stanu. Spremna je za igru kad god je pogledate. Šetamo je Miro i ja na smene, a kada otputujemo zajedno, Blu odlazi u dobre ruke na čuvanje. Sve u svemu, Blu nas sve vrti oko šape - rekla je Indira za Stori.hr.

Indira će 15. septembra proslaviti 49 godina, a iako bi ona sama želela intiman vikend, uverena je da će joj njen Miro prirediti iznenađenje kakvo samo on zna.

BONUS GALERIJA: Ana Nikolić - retrospektiva karijere

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".