Јелена Костов проговорила о другој трудноћи и припремама за порођај. Она за који дан улази у девети месец и жели што пре да упозна и загрли своју ћерку. Ужива у трудничким данима који су јој преостали, мирује и полако припрема сина за долазак сестре којој је изабрао име. 

Како се осећате? Постоји ли та тензија да сваки час можете да се породите?

- Улазим за који дан у девети месец, термин је друга половина септембра. Супер се осећам и не могу да дочекам да угледам свог малог анђела. Не постоји тензија сада, била је у првој трудноћи јер нисам знала шта ме чека. Сусрећете се са новим искуством први пут, а сада када знам каква срећа ми долази, немам страх, само јаку жељу да је што пре загрлим.

Која трудноћа је била тежа?

- Када су ми жене причале да су две трудноће тотално различите нисам веровала, али заиста је тако. У првој трудноћи сам скоро до осмог месеца певала била и активна. Тако сам се и осећала, да могу и да ми ништа није тешко. Међутим, у другој трудноћи сам на самом почетку морала све наступе да откажем. Углавном мирујем и верујте ми толико ми све то прија, без јурњаве, без буке...

 

 

Да ли је име изабрано и собица спремна?

- Све је спремно. Што се тиче имена, бата је изабрао, али то ћемо открити када за то дође време. Милија је пресрећан и од првог дана када смо му рекли да ће добити бату или секу он је рекао да ће бити сека. Замислите његову срећу сада.

Да ли је супруг брижнији током ове трудноће, и да ли сте ви захтевнији током ове трудноће?

- Нисам ја била захтевна ни у првој трудноћи, а ни сада. Наравно, не каже се узалуд “друго стање”. Ни ми жене некада не знамо шта нам смета, а шта не. Хормони су чудо, али просто и када ми нешто није потаман не оптерећујем никога око себе.

 

 

Шта вам тренутно најтеже пада, с обзиром на то да је ту и прво дете па треба све ускладити?

- Заиста ми ништа тешко не пада. Највећа жеља ми је била одувек да имам дечака и девојчицу. Сада, када ми се та жеља остварила, само могу бити захвална Богу на свему. Све се може лепо ускладити, пошто нисам радила имала сам све време овог света да га на најлепши могући начин проведем са сином.

Да ли вам недостаје посао и певање?

- Искрена да будем, толико сам уживала у претходном периоду да ми није ниједног тренутка недостајало певање. Ја сам неко ко је баш пуно радио претходних година. Дешавало се да и по седам дана недељно заредом имам наступе. Никада ми није било тешко јер волим свој посао и сматрам да је најлепши јер музика покреће све. Исто тако, био ми је потребан управо овај период. У њему ћу уживати са својом породицом, пријатељима са којима ћу причати о неким другим темама, невезаним за музику, шетати и дружити се.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома певачице Снежане Ђуришић 1991. године

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".