Svako od nas ima svoje strahove. Posmatrano sa astrološke strane svaki znak ima tihu jezu kad se nađe u društvu određenog zodijačkog znaka. Ne mora to biti klasičan strah jednostavno ne vole da budu u društvu takvih osoba.

Nekad je taj strah potpuno iracionalan češće zasnovan na nekom ličnom lošem iskustvu. Kada se posmatra astrološka karta svih znakova primetno je da se svaki znak zodijaka najviše zazire od onog prethodnog tačnije plaši se nekih njegovih osobina koja njemu nedostaju.

OVAN

Pripadnici znaka Ovna su racionalni realni i uvek imaju neku svoju matematiku. Iako izgledaju neuništivo, pribojavaju se Riba. Plaše se njihove intuicije njihovog sveta koji nema pravila i granica, to što mogu svakom doći iza leđa, a da ih niko ne primeti.

BIK

Bik zazire od Ovna zbog njegove probojnosti eksplozivnosti i temperamentna. Svestan je da dok on promisli i napravi prvi korak Ovan je posao već završio i najčešće mu odneo plen tik ispred nosa.

BLIZANCI

Kao brz vazdušni znak koji teži da stalno bude u pokretu, Blizanci ne vole Bikove baš zbog njihove tromosti. Bik može čekati čitavi večnost i pokrenuti se u pravom trenutku dok bi za to vreme Blizanci izgubili strpljenje i živce.

RAK

Pripadnici znaka Raka se plaše Blizanaca zbog njihovog brzog učenja sakupljanja informacija i razumnog zaključivanja. Rakovi kao veliki emotivci ne umeju da odvoje racio od emocija.

LAV

Lavovi se pribojavaju emocija koje ima Rak. Zna on da je Rak fizički slabiji od njega i da bi ga zdrobio jednim udarcem šape, ali je isto tako svestan da Rak snagom svojih emocija može da ugrozi ego svakog Lava i da mu pokaže da je samo umislio da je on centar sveta. A to bi slomilo Lava i on je toga svestan.

DEVICA

Device se plaši Lava zbog njegove diplomatije, glume. Vrednim Devicama nikako nije jasno kako Lav zna da živi u raskoši i luksuzu, a da ne bude opterećen parama zbog kojih Device često lupaju glavu.

VAGA

Vage ne vole Device zbog njihove logike, tačnosti preciznosti svega onoga što oni nisu. Dok Vaga izvaga nešto precizna i tačna Devica je svoj plan već sprovela u delo što užasava po prirodi neorganizovane Vage.

ŠKORPIJA

Škorpije odaju utisak da se nikoga i ničega ne plaše već da svi ostali treba da se plaše njih. I jesu najmističniji znak zodijaka od kojih mnogi zaziru. Ali na prvi pogled neustrašive Škorpije plaše se Vaginog šarma, intelekta, diplomatije svega što oni nisu. Dok Škorpija reši da se otvori ,Vaga je već zavela sve oko sebe.

STRELAC

Strelčevi se plaše mističnog sveta Škorpije. Oni su po prirodi deca i takvi ostaju celog života, bez obzira na godine koje imaju. A kao i sva deca tako i Strelčevi ne vole sve što je mračno, nedokučivo i prožeto misterijom.

JARAC

Jarac je neko ko čvrsto stoji na zemlji i ne dozvoljava sebi da iskoči iz okvira realnosti. Plaši ga optimizam i sreća koja prati Strelca što je za Jarčeve potpuno neobjašnjivo. Izbegavaju čak i da ih sretnu ako je moguće.

VODOLIJA

Kao neko ko stalno trči ispred svog vremena Vodolija se najviše plaši upravo prolaznosti i tog istog vremena jer nije spreman da se izbori sa onim što je nekada bilo. Saturn gospodar karme i prošlosti koji vlada Jarcem je razlog zašto se pripadnici znaka Vodolije plaše Jarčeva. Isti za volju Saturn je uz Urana suvladar i Vodolijama, ali ga oni u svojoj kući drugačije doživljavaju.

RIBE

Emotivne Ribe koje najčešće plivaju nemi svojim svetovima plaše se nepredvidivosti Vodolije, njihovog nekonvencionalnog načina razmišljanja. Ribe su svesne da ukoliko iznerviraju Vodoliju ona može za nekoliko sekundi da potpuno uništi sve ono što su u mašti gradili da se više ne sastave.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".