Планета Уран од 24. августа 2022. године креће ретроградно, и остаће у овој фази до 22. јануара 2023. године. У овој фази имамо прилику да застанемо, одморимо од наглих промена и направимо паузу.

Уколико сте у претходном периоду имали турбуленција и нестабилности, хороскоп каже да ретроградни Уран све може стопирати. У наредним недељама и месецима, очекује нас и сусрет са ретроградним Меркуром од 9. септембра. Тако да нас у овом периоду очекује више ретроградних планета.

Фото: Профимедиа

 

 

До краја октобра, и Марс креће у ретроградно стање, заиста успоравајући енергије и стављајући ствари на још већу паузу. Лако је уочити снажну космичку енергију на крају 2022. године. Иако изгледа да ће се све стопирати, живот може бити лакши када се са овим суочимо.

Ретроградна фаза шаље вам снажне таласе енергије подстичући нас да успоримо, размислимо, повучемо се и поново погледамо прошлост. Много је лакше ако прихватимо ову енергију, и креирамо у складу са њом.

Ретроградни Уран ће бити у знаку Бика, а овај земљани знак фаворизује стабилност и доследност. Уран је, с друге стране, енергија која је ван оквира, радикална и која помера границе. Иако је Уран у Бику од 2018. године, тема из овог периода би се могла поново покренути у нашим животима када почиње своје ретроградно путовање.

У овим данима, до јануара 2023. године важно је да размислите где треба да успоставите равнотежу и разбијете неке од граница које сте ви или други створили.

Фото: Профимедиа

 

 

Ретроградни Уран такође може ублажити сваки шок око изненађујућих или наглих промена које су се можда догодиле од почетка године. Можда чак откријемо да почињемо да видимо ствари са новом перспективом и јасноћом, или ствари у које смо некада били несигурни, сада почињу да се осећају мало сигурније или умирујуће.

Када се појави, ретроградни Уран неће уздрмати наш живот без разлога. Он жели да нас пробуди и ослободи од ограничења. Сви обрасци који вас дре у калупу и спутавају вас, сада могу нестати. Отварамо се за нове и добре ствари, оне које су нам суђене.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".