Они који су лето провели сами, током јесени имају шансу да се заљубе и упознају особу са којом ће желети да се упусте у романтичну бајку.

Астролози истичу која 4 хороскопска знака на јесен могу пронаћи сродну душу:

Вага

Прекретница ће доћи почетком септембра. Можда ће Вага прекинути везу која им је донела само проблеме и разочарања.

Фото: Профимедиа

 

 

Време је да се ослободите токисчних емотивних образаца. Међутим, неће дуго бити саме - на јесен ће се у њиховим срцима појавити нова искра љубави, пише Жена.блиц.

Шкорпија

Шкорпије ће некога срести на забави или прослави.

Фото: Профимедиа

 

 

Могуће је да се већ на први поглед појаве осећања. Ово је неко кога можете препознати у маси, неко ко ће вам украти срце након првог разговора. Препустите се љубави, пише "Сенса".

Лав

Лавови би требало да престану да виде у свакоме кога сретну предмет обожавања. Звезде вам саветују да се опустите и кренете у море љубави, а сама судбина ће вам дати праву особу. Ово није далеко, само верујте д аће се ваш сусрет догодити.

Рибе

Имаћете нови поглед на људе из окружења, као и другачију перспективу када је реч о љубави. Могуће је да ћете склопити романсу са пријатељем или особом коју познајете из прошлости.

Фото: Профимедиа

 

 

Открићете ново лице ове особе, имаћете осећај као да је годинама поред вас неко прави, а ви тек сада то откривате. Ослободите се страхова, испуните жељу својим емоцијама.

(Република)

БОНУС ВИДЕО:

НАПРАВИТЕ ЛЕЖЕРНЕ ПЛЕТЕНИЦЕ: Идеална фризура за летње дане

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".