У раним јутарњим сатима дошло је до саобраћајне несреће на путу ка Златибору, објављено је на инстаграм страници 192.рс.

У удесу су учествовала два возила.

За сад нема података о стању учесника.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Подсетимо, возаче данас на путевима у Србији очекују углавном неповољни услови због кише, клизавих коловоза, магле и смањене видљивости местимично, а на појединим деоницама повећан је и ризик од одрона, саопштио је Ауто мото савез Србије (АМСС).

АМСС је препоручио опрез у саобраћају, поштовање саобраћајне сигнализације, ограничења брзине и измена које су уведене на деоницама где су у току радови.

На граничним прелазима смањено је време чекања на путничким терминалима, а на процедуру се најдуже чека на Прешеву на излазу из земље, око сат времена.

На Градини путници на улаз у Србију чекају 40 минута, а на Батровцима и гостуну око пола сата, док за Хоргош и Келебију у извештају АМСС-а јутрос од 6.00 нису наведени подаци.

На теретним терминалима на Хоргошу камиони чекају на излаз из земље шест сати, на Келебији два сата, на Батровцима четири сата, а на Шиду три сата, саопштио је АМСС.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".