U ranim jutarnjim satima došlo je do saobraćajne nesreće na putu ka Zlatiboru, objavljeno je na instagram stranici 192.rs.

U udesu su učestvovala dva vozila.

Za sad nema podataka o stanju učesnika.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Podsetimo, vozače danas na putevima u Srbiji očekuju uglavnom nepovoljni uslovi zbog kiše, klizavih kolovoza, magle i smanjene vidljivosti mestimično, a na pojedinim deonicama povećan je i rizik od odrona, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

AMSS je preporučio oprez u saobraćaju, poštovanje saobraćajne signalizacije, ograničenja brzine i izmena koje su uvedene na deonicama gde su u toku radovi.

Na graničnim prelazima smanjeno je vreme čekanja na putničkim terminalima, a na proceduru se najduže čeka na Preševu na izlazu iz zemlje, oko sat vremena.

Na Gradini putnici na ulaz u Srbiju čekaju 40 minuta, a na Batrovcima i gostunu oko pola sata, dok za Horgoš i Kelebiju u izveštaju AMSS-a jutros od 6.00 nisu navedeni podaci.

Na teretnim terminalima na Horgošu kamioni čekaju na izlaz iz zemlje šest sati, na Kelebiji dva sata, na Batrovcima četiri sata, a na Šidu tri sata, saopštio je AMSS.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".