Дрешер, која се прославила се улогом дадиље Френ у серији "Дадиља", једној од најпопуларнијих серија 1990-тих година, испричала је у интервјуу о траумама које је имала кад је 1985. године силована.

Глумица је тада имала 28 година, а како је навела, претили су јој пиштољем, те су она и њена пријатељица силоване испред тадашњег Френиног супруга. Њега су везали и прекрили му очи повезом, рекла је Френ за Си Ен Ен.

- Тада нисмо знале да су тај мушкарац и његов брат били на условној слободни. Било је грозно и помислити да је био затворен, а потом пуштен, и да је након свега то урадио - рекла је. Полицији је добро описала починиоца па су брзо успели да га пронађу.

 

 

- Будући да имам фотографско памћење, помогла сам полицији и илустратору да направи скицу према којој су га касније пронашли и привели - испричала је глумица. Сада зна да је затворен и да више никоме ништа неће учинити нажао.

- Барем сам након свега имала тај завршетак, који многе жене немају. Не морам да се бојим да ћу га срести иза неког угла. Након што се то догодило, рекла сам пријатељима, али нисам имала снаге да назовем своје родитеље и кажем им шта се догодило - открила је Френ.

Глумица је први пут је о силовању причала 1996. јер јој је дијагностикован рак материце, а све је описала у аутобиографији "Enter Whining".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Незаборавна филмска дива Мерилин Монро

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".