Ванесу су због њене лепоте, енергије и харизме звали Плави хаос, како се звао и њен албум из 1995. године.

Заједно са својим колегиницама, она је за часопис "Сабор" 1994. године говорила о својим триковима које користи када жели да освоји неког мушкарца, као и о томе како се понаша када је у вези.

Фото: Репринт Сабор

 

Њену изјаву преносимо у целости:

- Најлакше је ухватити фрајера, првенствено зато што се бавим послом за који мушкарци мисле да је нешто екстра. Прија им да буду виђени у друштву познате жене и не размишљају много о томе да ли смо ми, приватно, добре или лоше.

Фото: Репринт Сабор

 

- Кад је реч о фрајеру који се мени допада, никад не бих могла директно да му се набацујем. Зато, најчешће, смислим неку добру цаку која ће да упали. Рецимо, вешто монтирам неку ситуацију у којој ћемо се нас двоје, као фол, случајно срести, или замолим другарицу да му да до знања да сам заинтересована за њега.

- Када веза крене, фрајера задржавам по принципу "мало вруће, мало хладно". Менталитет наших мушкараца је чудан јер они воле кад им жена, бар малчице, тера инат. Зато им прво треба пружити сву могућу љубав, а после их треба правити љубоморним и држати у сталном страху да вас не изгубе. То је једини начин да некога задржим. Међутим, никада нисам безобразна према фрајеру кога остављам. Не чиним то грубо, већ једноставно, престанем да му се јављам и да показујем било какво интересовање за њега, или у тој вези намерно стварам такву климу да њему више није лепо са мном, па сам одлази. Ипак, кад баш налетим на "тврд орах", фрајеру директно кажем да га више не волим и да не желим да наставим ту везу, а ако је луд, нек' ме јури и даље.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Соње Митровић Хани

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".