Vanesu su zbog njene lepote, energije i harizme zvali Plavi haos, kako se zvao i njen album iz 1995. godine.

Zajedno sa svojim koleginicama, ona je za časopis "Sabor" 1994. godine govorila o svojim trikovima koje koristi kada želi da osvoji nekog muškarca, kao i o tome kako se ponaša kada je u vezi.

Foto: Reprint Sabor

 

NJenu izjavu prenosimo u celosti:

- Najlakše je uhvatiti frajera, prvenstveno zato što se bavim poslom za koji muškarci misle da je nešto ekstra. Prija im da budu viđeni u društvu poznate žene i ne razmišljaju mnogo o tome da li smo mi, privatno, dobre ili loše.

Foto: Reprint Sabor

 

- Kad je reč o frajeru koji se meni dopada, nikad ne bih mogla direktno da mu se nabacujem. Zato, najčešće, smislim neku dobru caku koja će da upali. Recimo, vešto montiram neku situaciju u kojoj ćemo se nas dvoje, kao fol, slučajno sresti, ili zamolim drugaricu da mu da do znanja da sam zainteresovana za njega.

- Kada veza krene, frajera zadržavam po principu "malo vruće, malo hladno". Mentalitet naših muškaraca je čudan jer oni vole kad im žena, bar malčice, tera inat. Zato im prvo treba pružiti svu moguću ljubav, a posle ih treba praviti ljubomornim i držati u stalnom strahu da vas ne izgube. To je jedini način da nekoga zadržim. Međutim, nikada nisam bezobrazna prema frajeru koga ostavljam. Ne činim to grubo, već jednostavno, prestanem da mu se javljam i da pokazujem bilo kakvo interesovanje za njega, ili u toj vezi namerno stvaram takvu klimu da njemu više nije lepo sa mnom, pa sam odlazi. Ipak, kad baš naletim na "tvrd orah", frajeru direktno kažem da ga više ne volim i da ne želim da nastavim tu vezu, a ako je lud, nek' me juri i dalje.

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma Sonje Mitrović Hani

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".