Трећа жена по шеријату покојног муфтије Муамера Зукорлића, Белкиса Црновршанин, активна је на друштвеним мрежама, а поред тога што редовно објављује фотографије, често и одговара на питања која јој постављају њени пратиоци.

Белкиси су овог пута пратиоци постављали доста питања везаних за њен емотивни статус, у нади да сазнају да ли је лепа Новопазарка упловила у нову емотивну везу.

Једно од питања које је Белкиса добила било је и “да ли би могла да будеш у браку са мушкарцем друге вере”. Белкиса је то питање објавила, а њен одговор био је кратак “Бог не дозвољава”.

Поред бројних комплимената које јој пратиоци шаљу, било је и питање “да ли си заузета емотивно”, на шта је Белкиса одговорила да јесте.

Остаје нам да видимо да ли је и ко освојио срце младе Новопазарке.

Белкиса је дошла у жижу јавности због своје везе са 20 година старијим Муамером Зукорлићем, а њихова веза била је јавна тајна. Новинарка је завршила је студије на Зукорлићевом Интернационалном универзитету у Новом Пазару, а такође је нашла запослење у његовој ТВ Санџак и агенцији Санџак прес.

Наводно је добила луксузне аутомобиле од муфтије, па се чак помињао и “мерцедес С 320” од 85.000 евра, а носи и маркирану гардеробу.

(Објектив)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".