Марија Маћић, данас Тарлаћ, била је једна од најпознатијих манекенки деведесетих година и водила је популарну емисију “ЦИТY“, заједно са Бошком Јаковљевићем, Радом Раденовић, Иваном Балтић, Биљом Обрадовић.

Марија је одавно рекла крај водитељској каријери, а данас је можемо срести на понеком модном догађају.

Фото: Јутјуб принтскрин/Јелена Карлеуша

 

 

Некадашња манекенка, са озбиљном телевизијском каријером, а данас успешна дизајнерка, Марија Тарлаћ, по свом модном сензибилитету и одевним комбинацијама може да парира и највећим светским модним иконама.

Марија је неко време радила и као организатор венчања са колегиницом Тамаром Пауновић, а данас се бави модним дизајном.

Витка и згодна, Марија је од четрнаесте године крочила у свет моде. Радила је скоро све највеће ревије на нашим просторима, а иако је пробала, инострана каријера јој се није допала.

 

 

- Пробала сам да радим у иностранству, али ми није пријало то што одем да радим и нико ме зна, па сам решила да будем тамо где ме сви воле - рекла је својевремено Марија за “Хелло”.

Бивша водитељка данас важи за једну од најбоље обучених жена у Србији, а из водитељских дана остало јој је пријатељство са Бошком Јанковићем, које траје већ дуги низ година.

 

 

- Када сам се удала, напустила сам посао у емисији “Цитy”, јер сам желела да се посветим свом детету. У потпуности сам била посвећена мајчинству. Јер када нешто радим волим да будем у томе до краја, а ту пре свега мислим на свог сина и сада на моду. Пре тога, у животу сам имала много среће, радила сам послове за које сам била одлично плаћена, иако нисам била превише посвећена - открила је Марија.

Марија је у браку са бившим кошаркашем Драганом Тарлаћ, са којим има сина Вука који се попут тате бави кошарком.

 

 

Бивша водитељка и кошаркашки репрезентативац венчали су се 2003. године у манастиру Крка.

Они већ дуги низ година уживају у складном браку, који чувају и негују далеко од јавности.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".