На јучерашњи дан пре 22 године у трагичној саобраћајној несрећи када се ауто сурвао у провалију, живот је изгубила једна од најлепших глумица са ових простора, Ена Беговић. Тог кобног дана за воланом је био Енин супруг Јосип Радељак, а у аутомобилу су биле и једноипомесечна ћеркица Лана и Енина мајка Тереза. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria.hr (@gloria.hr)

 

Ени није било спаса па је од повреда убрзо преминула, а Лана завршила је у болници. Девојчица је преживела и израсла у праву лепотицу која привлачи пажњу где год се појави, а многи кажу да сваким даном све више личи на покојну мајку.

 

 

Млада Лана студира економију и менаџмент у Милану на Универзитету Бокони и данас је највећи понос свом оцу Јосипу Радељаку.

Подсетимо, Ена Беговић удала се за Јосипа Радељака 2000. године, а њен живот је испунила неизмерна срећа што је исте године постала мајка. Две недеље након венчања, Лана је дошла на свет, а глумица је у мајчинству уживала тек месец и по дана. Имала је само четрдесет година када је страдала.

Цела бивша Југославија ју је волела, била је оличење лепоте и харизме, а у животу је имала један велики страх - страх од вожње аутомобилом. Касније су њени пријатељи говорили да је предосећала своју смрт. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене фотографије Соње Савић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".