Бивши учесник "Задруге" срео је лепу глумицу у Улцињу и одмах је покушао да је заведе.


- Јањуш летује у Улцињу, а прошлог викенда је изашао са другаром у провод и налетео на Катарину Радивојевић! Одмах јој је пришао и замолио је да се сликају. Она је пристала, а Јањуш је исте секунде објавио фотку на Инстаграму. Каћа га је препознала као учесника ријалитија и почела да ћаска с њим. Иако о њој круже гласине да је хладна и недоступна за људе које не познаје, с Јањушем је била баш пријатна. Он је просипао форе, а она се све време смејала - започиње причу извор.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/mali_janjus

 

После неколико минута ћаскања Јањуш није губио време и затражио јој је број телефона. Катарина је, међутим, имала другачије планове.

- Каћа га је одувала! Рекла је да нема потребе да се чују јер ће се сигурно опет срести у Улцињу - прича извор који се затекао на лицу места и додаје да је Јањуш одмах свом другару причао да је Каћа прелепа, харизматична и да зрачи позитивном енергијом.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Феноменална је! Оваква девојка ми треба. Доста ми је старлета, смучиле су ми се! Треба ми нормална девојка, а не ове што се продају за пиће. Види, брате, како је пристојно обучена, нема тону шминке, сва је природна... Није као оне старлете што се натакаре на штиклетине, избаце груди, ставе оне трепавице, надограде косу... Фуј! Не могу више са таквима! - причао је Јањуш другару.

Његов пријатељ се само смејао и говорио му да се "спусти са облака, јер Катарина сигурно неће хтети да буде са њим".

Фото: АТА имагес

 

- А шта мени фали? Па ја сам пре ријалитија био са нормалним девојкама. Види моју Ену, није као ове из ријалитија. Мало сам погубио конце због затвореног простора у "Задрузи", ја у ствари не волим силиконуше! Катарина је мој тип девојке. Једва чекам да је сретнем на плажи. Волео бих да остваримо контакт, чак и ако неће да буде са мном. Мислим да је велики лаф и одличан пријатељ, волео бих макар да се дружимо - причао је Јањуш.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".