Bivši učesnik "Zadruge" sreo je lepu glumicu u Ulcinju i odmah je pokušao da je zavede.


- Janjuš letuje u Ulcinju, a prošlog vikenda je izašao sa drugarom u provod i naleteo na Katarinu Radivojević! Odmah joj je prišao i zamolio je da se slikaju. Ona je pristala, a Janjuš je iste sekunde objavio fotku na Instagramu. Kaća ga je prepoznala kao učesnika rijalitija i počela da ćaska s njim. Iako o njoj kruže glasine da je hladna i nedostupna za ljude koje ne poznaje, s Janjušem je bila baš prijatna. On je prosipao fore, a ona se sve vreme smejala - započinje priču izvor.

Foto: Printskrin/Instagram/mali_janjus

 

Posle nekoliko minuta ćaskanja Janjuš nije gubio vreme i zatražio joj je broj telefona. Katarina je, međutim, imala drugačije planove.

- Kaća ga je oduvala! Rekla je da nema potrebe da se čuju jer će se sigurno opet sresti u Ulcinju - priča izvor koji se zatekao na licu mesta i dodaje da je Janjuš odmah svom drugaru pričao da je Kaća prelepa, harizmatična i da zrači pozitivnom energijom.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Fenomenalna je! Ovakva devojka mi treba. Dosta mi je starleta, smučile su mi se! Treba mi normalna devojka, a ne ove što se prodaju za piće. Vidi, brate, kako je pristojno obučena, nema tonu šminke, sva je prirodna... Nije kao one starlete što se natakare na štikletine, izbace grudi, stave one trepavice, nadograde kosu... Fuj! Ne mogu više sa takvima! - pričao je Janjuš drugaru.

NJegov prijatelj se samo smejao i govorio mu da se "spusti sa oblaka, jer Katarina sigurno neće hteti da bude sa njim".

Foto: ATA images

 

- A šta meni fali? Pa ja sam pre rijalitija bio sa normalnim devojkama. Vidi moju Enu, nije kao ove iz rijalitija. Malo sam pogubio konce zbog zatvorenog prostora u "Zadruzi", ja u stvari ne volim silikonuše! Katarina je moj tip devojke. Jedva čekam da je sretnem na plaži. Voleo bih da ostvarimo kontakt, čak i ako neće da bude sa mnom. Mislim da je veliki laf i odličan prijatelj, voleo bih makar da se družimo - pričao je Janjuš.

(Informer)

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".