У стравичном злочину који се јуче догодио на Цетињу, када је Вук Бориловић (34) отворио ватру на суграђане, убијено је 11 особа, међу којима је и двоје деце.

Након што је убио трочлану породицу Мартиновић међу којима двоје деце од 11 и осам година и њихову мајку, Вук Бориловић, отац троје деце упао је у кућу комшија Дрецуна.

Фото: Приватна архива

 

 

Одмах је убио Данијелу и Димитрија Дрецуна, а на прагу куће и њиховог сина Рајка (56).

Фото: Приватна архива

 

Тешко је ранио унука и синовца несрећних људи Александра Дрецуна (32). Рајко је убијен када је потрчао ка родитељској кући чувши пуцњаву.

Фото: Приватна архива

 

Бориловић није поштедео ујака Горана Ђуришића (54), а онда је побио комшије Милана Митровића (37) и Александру (52) и Данијелу Радуновић (51).

Фото: Приватна архива

 

Потом је ранио још четворо комшија - Славицу Звицер, Филипа Ђурковића, Милеву Рамадановић и Даринку Челебић, као и полицајца Љубишу Максимовића који је покушавао да га обузда.

Фото: Приватна архива

 

Полиција и даље утврђује околности да ли је смрт наступила као последица тешког рањавања или накнадног испаљивања метка једног грађанина, на засад неутврђен начин.

На Бориловића је осим полиције пуцао и Ненад Нено Калуђеровић. Калуђеровићу, коме је раније суђено у Вишем суду у Подгорици због убиства, али је он ипак ослобођен оптужби. Он је такође хапшен јер је починио кривично дело тероризма, пошто је био део групе која је покушала да спречи устоличење митрополита Јоаникија.

(Новости)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".