Амира Вујачић, њен супруг, двоје унучади и свекрва сплетом срећних околности избјегли су у петак крвави поход свог комшије Вука Бориловића на Цетињу.

- У насељу Медовини више нема пола мојих добрих комшија који су страдали, ничим дужни. Потпуно људи невини. Човек је ишао од куће до куће, ко му се год нашао у кући он је убијао - људе у фотељама, у креветима. Старо и младо. То је трајало око сат времена. Дошао је чак и на наше степенице да у нашу кућу уђе. Међутим, полицајац је био на нашој тераси, јер се с наше терасе најбоље видела његова кућа. И полицајац је спасио да не уђе у нашу кућу да и нас… Ту су ми била и два унука и свекрва, стара жена, и мој супруг. И успео је полицајац да нас одбрани. Ја сам данас овде, а и моја унучад и сва моја породица – сведочила је јуче она за Прву ТВ.

То што се у петак поподне догађало у Медовини не може се, како је рекла, описати.

- То је предуго трајало. То је трајало сат времена. Како ко долази до својих само чујете јаук, лелек. Он виче, галами, пуца, удара кундаком у врата, ломи стакла. Од овога ћемо се сви ми Цетињани, а поготово ми становници насеља Медовина тешко или никако опоравити – казала је Вујачић.

За Бориловића је рекла да је био фин момак.

- То се од њега никад није могло очекивати. Он је мало кућа, можда двије, од мене. Он је годиште мога сина, играли су се као деца заједно. Из једне врло фине породице. Шта је било окидач за такво понашање то знају они у кући – његова мајка, жена, његови најближи. учињено је што је учињено, а да ли се могло можда мало раније реаговати ја мислим да је могло – испричала је Вујачић.

Док је Бориловић сејао смрт по комшилуку она се са унуцима, како је рекла, закључала у тоалету, а муж је био на тераси са полицајцем.

(Побједа)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".