Василије Гавриловић, из Гуче је неславни рекордер слагалице, након што је освојио -10 поена у емисији "Слагалица" која је емитована 31.12.2014. године као новогодишњи специјал.

Иначе до тада је овај неславни минус рекорд убедљиво држао чувени Славољуб Петровић са -5 бодова.

Фото: Принтскрин Јутуб/RTS Slagalica - Zvanični kanal

 

 

Гавриловић током емисије није успео да освоји ниједан поен, а током игре Ко зна, зна је два пута погрешно одговорио, па је тако отишао у минус и то целих 10 поена.

 На крају емисије водитељке су га питале шта се десило па је завршио са овим неславним рекордом, а он је рекао да једноставно није имао среће.

- Није трема у питању, нисам имао среће овај пут код квиза знања шест пута сам 100 посто био сигуран у тачан одговор, али нисам стигао да се јавим први. Честитам свом земљаку и рачунам да ћете ме поново позвати у Слагалицу, рекао је он.

Са, друге стране играч са највећим бројем освојених бодова је Душан Мацура, он је у популарном квизу, у једном двомечу, освојио 422 бод.

Фото: Принтскрин Јутуб/RTS Slagalica - Zvanični kanal

 

 

Он се тако на импресиван начин пласирао у полуфинале Слагалице, а честитке за пролаз даље, као и на рекорду, упутила му је водитељка Милица Гацин.

- Честитам, изванредно. Прво, честитам на проласку у полуфинале, а затим на рекорду који сте поставили у овом тренутку. Ви сте такмичар са највећим бројем поена у четврфиналу од када постоји овај систем такмичења у ТВ Слагалици. То је нешто више од годину дана, рекла је водитељка Милица Гацин Душану који јој се захвалио.

БОНУС ВИДЕО:

Потукле се водитељке слагалице

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".