Vasilije Gavrilović, iz Guče je neslavni rekorder slagalice, nakon što je osvojio -10 poena u emisiji "Slagalica" koja je emitovana 31.12.2014. godine kao novogodišnji specijal.

Inače do tada je ovaj neslavni minus rekord ubedljivo držao čuveni Slavoljub Petrović sa -5 bodova.

Foto: Printskrin Jutub/RTS Slagalica - Zvanični kanal

 

 

Gavrilović tokom emisije nije uspeo da osvoji nijedan poen, a tokom igre Ko zna, zna je dva puta pogrešno odgovorio, pa je tako otišao u minus i to celih 10 poena.

 Na kraju emisije voditeljke su ga pitale šta se desilo pa je završio sa ovim neslavnim rekordom, a on je rekao da jednostavno nije imao sreće.

- Nije trema u pitanju, nisam imao sreće ovaj put kod kviza znanja šest puta sam 100 posto bio siguran u tačan odgovor, ali nisam stigao da se javim prvi. Čestitam svom zemljaku i računam da ćete me ponovo pozvati u Slagalicu, rekao je on.

Sa, druge strane igrač sa najvećim brojem osvojenih bodova je Dušan Macura, on je u popularnom kvizu, u jednom dvomeču, osvojio 422 bod.

Foto: Printskrin Jutub/RTS Slagalica - Zvanični kanal

 

 

On se tako na impresivan način plasirao u polufinale Slagalice, a čestitke za prolaz dalje, kao i na rekordu, uputila mu je voditeljka Milica Gacin.

- Čestitam, izvanredno. Prvo, čestitam na prolasku u polufinale, a zatim na rekordu koji ste postavili u ovom trenutku. Vi ste takmičar sa najvećim brojem poena u četvrfinalu od kada postoji ovaj sistem takmičenja u TV Slagalici. To je nešto više od godinu dana, rekla je voditeljka Milica Gacin Dušanu koji joj se zahvalio.

BONUS VIDEO:

Potukle se voditeljke slagalice

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".