Спас од врућина Милица Гацин ових дана проналази уз реку Саву, где се током летњих дана у Београду најчешће опушта.

Поред тога колико јој пријају моменти релаксације, на фотографијама није прошло неопажено ни то да водитељкин здрав начин живота и те како даје резултате.

У првом плану биле су њене извајане ноге, а Миличини пратиоци похвалили су њену линију и нагласили да им се посебно допада што водитељка негује природан изглед, и што је, према мишљењу многих, права дама са стилом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Gacin (@milicagacin)

Водитељка популарног квиза "Слагалица" једном приликом је открила да витко тело дугује пре свега генетици, али и једној навици за коју је с годинама увидела да јој изузетно прија, а уз то се одразила и на њен изглед.

Фото: Милена Анђела

 

"Ово су моје набоље године. А добар изглед је сплет различитих околности: генетика и неке старе навике за које нисам ни била свесна да су добре. Немам вишак килограма, кожа не виси, нисам тмурна и мрачна у својим мислима... Мислим да је и то врло важно. А добра навика је то што одувек пијем само воду и пре него што је вода постала најважније пиће. Увек сам пила много воде. Нисам ни била свесна да је то толико важно", рекла је својевремено Милица.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milica Gacin (@milicagacin)

Она је прошле године почела редовно и да вежба, а том приликом описала је какве тренинге практикује.

"Класичан функционалан тренинг снаге. Ишла сам у теретану, али сада све радим код куће, купила сам тегиће, траке", рекла је водитељка.

Поред затегнутог тела, она може да се похвали и негованом кожом.

"Идем код дерматолога. Она брине о мени. Договориле смо се: ја не желим да изгледам као другарице моје ћерке, већ желим да изгледам најбоље могуће у складу са својим годинама. Зато не претерујемо, мени је у реду да се моје боре виде. Не желим лице од 16 година. Радила сам мезотерапију, разне природне третмане, потпуно се препустим својој докторки, она је дерматолог и ја сам сигурна у њеним рукама", закључила је тада.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".