Атрактивна глумица као да је зауставила време, а године на њој нису оставиле трага те је купаћи Лидије Вукићевић изазовни комад у којем се често фотографише на друштвеним мрежама.

Лидија која је недавно напунила 60 година оставља без текста својим беспрекорним изгледом, а на телу које поносно показује многе даме могу јој позавидети.

 

 

Глумица је овог пута за потребе снимања позирала на ивици базена у црном купаћем костиму са прорезима са стране, док је горњи део истакао њене заносне облине и сви коментаришу да јој стоји као саливен.

Гломазне наочаре за сунце, кармин и мокре локне додатно су зачинили овај призор, па су коментари и лајкови само плуштали.

 

 

Глумица је недавно открила за медије да је поборник природног изгледа.

- Једино што сам радила на лицу је третман у виду боцкања којим се поспешује рад колагена. То кожу чини баршунастом. Осим тога, ништа више нисам радила, никакве операције. Суштина мог младоликог изгледа је тај што се ја негујем од 18. године. Моја мама је била строга и бринула је о изгледу мене и моје сестре, још као младе девојке смо почеле да користимо креме за лице. Поред тога генетика, имам захвалну кожу на моју мајку. Водим здрав живот, не пијем, не пушим, здравије се храним и све то резултира оваквим мојим изгледом.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Биљана Сечивановић у бикинију

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".