Александра Младеновић признала је да је приватно много емотивнија него што људи мисле, као и да када је окружена својим људима, неретко уме и да заплаче, а дотакла се и својих станова.

- Јако сам емотивна особа, што се никада не би рекло. Људи када ме виде кажу да сам вештица, да ме никада ништа не боли, да сам увек јака и борбена. У ствари, ја сам код куће, када сам са својима, емотивна душа која може да заплаче на све. Мене све тако нешто погоди и када гледам филмове, када сам тужна и слушам песме често плачем. Увек се рецимо расплачем уз Видину песму „Узалуд те тражим у другом човеку", „Друга те ноћас грли", „Само сам једном волела". Те песме су у мојој души - признала је она, па открила шта се дешава када јој на наступу неко тражи песму коју њен бенд можда не зна да одсвира.

Фото: Јутјуб принтскрин/Звезде Гранда Специјал

 

- Не желим свој бенд да доводим у непријатну ситуацију, ако нису сигурни да знају да свирају неку песму, нећу то да дозволим. Када ми кажу да знају да свирају неку песму, али да нису никада, ја знам шта то значи. Нећу да се брукамо и бламирамо, па није смак света ако не отпевамо неку песму. То ми је најисправније и за бенд и за мене.

Познато је да је Александра увек веровала у себе, као и да верује у судбину.

- Неко сам ко верује у судбину и оно што је предодређено, сматрам да све долази у своје време. Тако сматрам и да све што сам до сада снимила је и требало. То је важно. Никада нисам пожелела туђу песму, свакако да желим да имам мега хит, али сам задовољна са овим што имам сада и не желим ништа туђе - испричала је она и додала да је приче о њеној заради не занимају.

Фота: АТА имагес

 

- Све сам сама постигла и остварила. Купила сам два стана својим радом и апсолутно ме не дотучу приче и питања одакле мени нешто. Моја душа је чиста - рекла је Александра.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Маја Маријана

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".