Анастасија Ражнатовић је већ била на летовању, током месеца јуна када је уживала са дечком Немањом Гудељем на шпанској Ибици. Тада су на њеном Инстаграм профилу пажњу пленили снимци луксузне виле са базеном, али и слике младе певачице у купаћем костиму. 

Фото: АТА имагес

 

Према писању медија, путовање је било Немањин рођендански поклон, а цена је износила вртоглавих 35.000 евра. Ћерка фолк звезде Цеце Ражнатовић веома воли да путује, а открила је и зашто.

"Као јавна личност, привлачите велику пажњу и то није увек баш лако", открила је популарна Таса у емисији "Лето у Србији", на Ади Циганлији. "Свесна сам да је то део мог посла и не могу да кажем да је све заједно баш богзнакако тешко, али уме да буде оптерећење. Стално вас посматрају, мери се сваки поступак.

Кад сам у иностранству, могу да се понашам опуштено, да одем у кафић с пријатељима", објаснила је.

Према њеним речима, раније је често долазила на Аду Циганлију са братом Вељком, али сада за то више нема времена.

Фото: Н. Скенерија, Т. Ћирић

 

"Музика је мој избор и зато имам много обавеза. Раније сам се ломила између певања и моделинга, али сада сам коначно преломила."

Популарна Таса каже да јој мајчина подршка у каријери много значи. 

"Много талентованих људи не може да дође до изражаја и да се прогура, а за мене су знали чим са почела да певам", признаје Анастасија. "Није увек предност имати за мајку највећу балканску звезду, јер вас стално упоређују.

Фото: Теодора Ћирић

 

Међутим, ја се не такмичим и не трудим да личим на њу. Имам неки свој пут", одлучна је Анастасија. Воли да сама бира своје стајлинге, па завирите у галерију слика и погледајте неке од њих...

ФОТО ГАЛЕРИЈА:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".