Цеца Ражнатовић ће, наиме, са најближима да ужива у својој вили поред мора.

Фолк звезда отпутоваће ускоро са ћерком Анастасијом Ражнатовић и сином Вељком на заједнички одмор на Кипар, као што су то традиционално радили док су они били клинци.

Фото: Н. Скенерија, Т. Ћирић

 

- Цеци на Кипру увек ужива за све паре, а током година доста је улагала у своју вилу како би имала све што је потребно за кавлитетан одмор. Тамо је по цео дан на базену или на плажама, а кад напуни батерије враћа се назад, као топ спремна за пословне обавезе - прича извор.

Светлана Ражнатовић Цеца је недавно испричала да за њу не важи фраза да се унуче воли више од деце јер их она све воли подједнако.

Фото: АТА имагес

 

- Чула сам приче - унуче се воли више од деце. То није истина. Воли се подједнако, као и деца, причам из личног искуства. Он је још мали. Он је сада свима нама најзабавнији, најинтересантнији. Прича све, све упија од сваког од нас. Мени је све исто, како сам водила Вељка и Анастасију, тако сад водим и њега. Уживам с њим јер ми је он потпуна релаксација за мозак, тако да ћу и дане годишњег одмора провести баш с њим - казала је она.

(Република)

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".