Воја Недељковић важи за ТВ лице које с разлогом траје већ три и по деценије. Издваја се по специфичном хумору, харизми и таленту да забави, што су давних дана гледаоци код њега препознали и данас му поклањају поверење чиме год да се бави. Последњих неколико година Воја уз Сању Кужет води "Звезде Гранда", због чега је постао још омиљенији у јавности.

фото: Принтскрин/Јутјуб/Grand Online

 

Позитиван начин гледања на живот, такође је нешто по чему се Недељковић издваја. Иако је имао доста разлога у животу због којих би посустао, он то није урадио. Увек се поносно борио, чак и када је битка за здравље била у питању. 

Фото: В. Данилов

 

Саобраћајна несрећа Воје Недељковића од пре две деценије која је из корена променила живот обожаваног водитеља, али ни једног момента са његовог лица није скунула осмех. Само му је, како тврди, предочила да је важно да цени мале ствари, што он данас и чини. Фотографијом насталом на летовању са супругом Мајом, Воја се присетио овог немилог догађаја речима:

Фото: АТА имагес

 

- На данашњи дан пре 20 година, у вечерњим сатима, имао сам тешку саобраћајку на ауто путу ка Нишу и завршио на крову. Ово вече је много лепше -  написао је Недељковић, који данас не осећа никакве последице поменутог збивања.

Саобраћајна несрећа Воје Недељковића свакако је нешто што ће остати дубоко урезано у памћењу водитеља и увек га подсећати да цени тренутак.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".