Открио је о чему је причао са црногорским премијером Дританом Абазовићем, али је говорио и о понашању људи на нашим просторима.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ZORAN KALEZIC

 

Зоран Калезић, певач народне музике, бори се са опаком болешћу. У интервјуу за "Балкан инфо" истакао је да људи у Црној Гори и Србији "гладни" новца, а да је он, са друге стране, схватио да новцем не може вратити своје здравље.

- Никако да задовоље ту глад. Ја сам на вријеме очима душу напојио лепотом и схватио шта је новац. А шта ја новцем могу да купим? Могу да купим пар година живота. Борим се са овим канцером, и онда мало да побољшам неку терапију. Али ништа много. Не могу да се спасем - рекао је Калезић, па објаснио да не зна чему служи тај новац и напомиње да не може да схвати да Црна Гора са 600 и нешто хиљада становника не може лијепо да живи.

Зоран је открио да је једина земља у којој није признат као уметник управо Црна Гора.

- Срели смо се Дритан и ја на улици. Рекао ми је: "Дочекаћете, господине Калезићу, да певате у Црној Гори другачијој, тамо где заслужујете.", али некако ми се још није јавио. Добро, можда нема времена. Сви су они слаткоречиви. Пришао ми је његов колега из партије на улици и рекао да Дритан жели да ме поздрави. Он је пришао као млад човек. Није мене радовало кад се супротставио Милу Ђукановићу, али ми је импоновала та његова жеља да брани своју част - рекао је Калезић, па открио да је недавно и упутио поруку премијеру:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/BALKAN INFO - Zvanični kanal

 

- Питао сам га да ли може да одвоји пет минута за мене. Послао сам му поруку преко тог његовог сарадника. Желео бих да попричам са њим, пошто сам у тешкој ситуацији. Није се лако лечити са малим и јадним пензијама. Не жалим се ја, мени не треба - истакао је певач.

Говорећи о односима међу људима, славни певач каже да не може да схвати шта се то десило људима па да су толико изманипулисани.

- У мом селу кад су избори буду три српске заставе, па пет црногорских. Ја не могу да схватим ко је убедио те људе, браћу, да другачије заставе имају на кућама. Не знам шта се десило са људима да су толико изманипулисани. Коме је било потребно то да ми нисмо браћа. Јесмо браћа. Не дам ником да ме одроди од Београда. Мени је лепо и на Цетињу и у Београду и у Вуковару. Сад је популарно да смо издајници. Ја не знам где припадам у Црној Гори – комита или издајник или легалан човек. Е, онда се ја вадим на то да сам амерички држављанин - рекао је Калезић.

БОНУС ВИДЕО:
 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".