Voja Nedeljković važi za TV lice koje s razlogom traje već tri i po decenije. Izdvaja se po specifičnom humoru, harizmi i talentu da zabavi, što su davnih dana gledaoci kod njega prepoznali i danas mu poklanjaju poverenje čime god da se bavi. Poslednjih nekoliko godina Voja uz Sanju Kužet vodi "Zvezde Granda", zbog čega je postao još omiljeniji u javnosti.

foto: Printskrin/Jutjub/Grand Online

 

Pozitivan način gledanja na život, takođe je nešto po čemu se Nedeljković izdvaja. Iako je imao dosta razloga u životu zbog kojih bi posustao, on to nije uradio. Uvek se ponosno borio, čak i kada je bitka za zdravlje bila u pitanju. 

Foto: V. Danilov

 

Saobraćajna nesreća Voje Nedeljkovića od pre dve decenije koja je iz korena promenila život obožavanog voditelja, ali ni jednog momenta sa njegovog lica nije skunula osmeh. Samo mu je, kako tvrdi, predočila da je važno da ceni male stvari, što on danas i čini. Fotografijom nastalom na letovanju sa suprugom Majom, Voja se prisetio ovog nemilog događaja rečima:

Foto: ATA images

 

- Na današnji dan pre 20 godina, u večernjim satima, imao sam tešku saobraćajku na auto putu ka Nišu i završio na krovu. Ovo veče je mnogo lepše -  napisao je Nedeljković, koji danas ne oseća nikakve posledice pomenutog zbivanja.

Saobraćajna nesreća Voje Nedeljkovića svakako je nešto što će ostati duboko urezano u pamćenju voditelja i uvek ga podsećati da ceni trenutak.

 

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".