Miljana Kulić hitno je primljena u subotu u Urgentni centar u Nišu s velikim bolovima u stomaku, kada joj je konstatovano pucanje slezine, što je navodno posledica operacije smanjenja želuca koju je imala u Turskoj, a borba za njen život i dalje traje.

Foto: Jutjub printskrin/ Republika

 

Izvor sa lica mesta ispričao je šta se sve dešava u Urgentnom centru u Nišu i kako se Miljanina porodica držala od trenutka kada je Kulićeva hitno hospitalizovana.

- Porodica je dovela Miljanu u subotu u Klinički centar u Nišu. Svi su bili izbezumljeni, a Miksi se previjala od bolova. Jaukala je da ne može da izdrži, ponavljala je: "Umreću ti, mamice, ne mogu..." Marija je plakala, molila je doktore da pomognu njenoj ćerki. Žena nije znala šta ju je snašlo. Sve vreme je nervozno šetala, dok je Miljana bila na pregledima i snimanjima. Siniša je samo nemo stajao, videlo se da je bio u šoku, a strogo su im oboma zabranjeni stresovi. Kada su joj rekli da je Miljana loše i da je njeno stanje generalno jako teško, Marija je počela da plače i da se trese od šoka. Preklinjala je doktore da joj spasu ćerku. U jednom trenutku joj je i pozlilo, morali su i zbog nje da intervenišu i da joj daju nešto za smirenje. Odmah su odlučili da Miljanu zadrže u bolnici, tu noć su i odlučili da mora hitno da se operiše i da joj se odstrani slezina. Marija je zahtevala da ostane tu noć kod ćerke i da joj se nađe, ali doktori su bili izričiti da je to zabranjeno zbog korone. Kako bi se malo smirila, izašli su joj u susret i dali su im nekoliko minuta da se vide i pozdrave, a zatim su im rekli da idu kući i da dođu ujutro, kada će imati nove informacije. Nekako su ih poslušali, a onda je Marija i objavila na Instagramu da je Miljana zadržana u bolnici - rekao je izvor  "Kurira" sa lica mesta.

Foto: Instagram printskrin/milijana_official

 

Podsetimo, Miljana je sada uglavnom uspavana, ali lekari u intenzivnoj nezi niškog kliničkog centra je s vremena na vreme bude, a ona tada prvo traži da vidi majku, a zatim da dobije kafu i cigaretu.

- Miljana je trenutno stabilno, ali je i dalje u vrlo ozbiljnom stanju. Ona nije životno ugrožena, skinuta je s respiratora, samostalno diše uz minimalnu kiseoničku potporu. Uglavnom je sedirana zbog kvaliteta disanja i nesmetanog davanja terapije. A u trenucima kada popuste lekovi za sediranje i kada se probudi, prvo što kaže jeste: "Gde mi je majka, dovedite je! I dajte mi kafu i cigaru" - kaže izvor.

BONUS VIDEO:

 

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".