Миљана Кулић примљена је у Ургентни центар у Нишу у суботу са великим боловима у стомаку и тада јој је констатовано пуцање слезине, што је наводно последица операције смањења желуца коју је имала у Турској.


Доктор Мехмет Севен је негирао било какву могућност да је Миљани пукла слезина у клиници у којој је оперисана, те истакао да ће чак предочити и доказе.

- Много је дезинформација и неразумевања у окружењу. Ми конкренто немамо никаве информације од пацијента и мајке пацијента јер нам не одговарају на поруке, знамо оно што смо прочитали у медијима. У најкраћем могућем року ћемо поделити са вама доказе(наше клинике и клиничког центра у Нишу) да наш пацијент Миљана Кулић није имала озледу слезене након наше операције - написао је доктор Севен.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/miljana_kulic_official

 

Осим хирурга са Миљаном и Маријом Кулић у константној комуникације била је и Минела Селман, коородинаторка и стручни консултант болнице у којој је ријалити учесница оперисана, те је она додала да се након операције раде тестови којима се утврђује да ли постоји неки пропуст:

- Прочитала сам да су тврдили да је лоше одрађено, што би се одмах видело. Други дан се ради провера тест цурења. Снимком операције можемо доказати да нема повреде слезине - изјавила је Минела која је на свом профилу на Инстаграму објавила и снимке гласовних порука које јој је слала Марија Кулић током и након Миљанине операције, а у којима је јасно да су се Селманова и Кулићева расправљале због непоштовања болничких правила и Миљанине конзумације цигарета и кафе:

- Ово мени није прва операција, него је ко зна која. Кад кажем мени, не сматрам само себе него и супруга, другу ћерку, царски рез и све... Знам ја одлично шта и како треба, немој ти да бринеш, него ви гледајте своје како треба, а ми ћемо да гледамо и поштујемо како треба наше - говорила је Марија.

Фото: Приватна архива, Инстаграм принтскрин/marijakulic_mtaz, Јутјуб принтскрин/Zadruga Offical

 

- Је л' теби мама дозволила са 25 година дођеш у Турску са плавим очима, плавуша?! Ето, ја својој ћерки не бих дозволила, тако да ти и ја више немамо о чему да причамо. Можеш да причаш са својом мамом - додала је Кулићка, али се ту није зауставила:

- Својој мами можеш да причаш шта да ради, мени не можеш. Што се тиче медицине много више знам, тако да ми твоји савети нису потребни. Знам ја како треба после операције, уосталом доктор нека ми пише на преводиоцу, нема потребе ти више да имаш обавезе према нама, чак ни поруке да пишеш. Ја због рака и своје болести нисам оставила цигаре, па нећу ни због болничких правила. То за мене не важи. Никада нисам терала Миљану нити кренула ја да нудим цигарету док она није рекла "изведи ме да попушим цигарету - говорила је Марија Кулић у гласовним порукама које је послала Минели.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".