Миљана Кулић стављена је у вештачкој коми због компликација након операције смањења желуца, коју је имала у Турској пре 12 дана. Како кажу њени родитељи, ћерка им је од суботе на интензивној нези Ургентног центра у Нишу где се лекари боре за њен живот.

Фото: Инстаграм принтскрин/marijakulic_mtaz

 

 

- За све су криви лекари у Турској, они су јој оштетили слезину приликом операције смањења желуца. Миљана је прекјуче добила озбиљне болове и хитно је примљена у Ургентни центар у Нишу. Лекари су нам рекли да јој је пукла слезина! Миљана је одмах у суботу оперисана у Нишу и тај орган јој је извађен. Изгубила је два и по литра крви, операција је трајала сатима, прича Синиша и додаје да се Миљана суочава са још компликација:

- Дошло је до згрушавања крви и направили су јој се тромбови. Лекари јој дају "фраксипарин" како би јој разбили тромбове, који могу да буду опасни по живот. После операције стављена је у вештачку кому, из које се пробудила у недељу ујутру. Сада је прикључена на апарате, под седативима је и још није свесна, рекао је Синиша Кулић.

Фото: АТА имагес/Јутјуб принтскрин/Zadruga official

 

 

Такође, ово је јако утицало на цели породицу, па тако и Марија није добро.

- Марија исто није добро. Лежи. Нисмо спавали целу ноћ због Миљане. Извините, али од стреса ни ја не могу да причам, поручује Синиша.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

Јовани Јеремић мајстори добацују на улици

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".