Вест о томе да је бившој задругарки угрожен живот након операције смањења желуца потресла је јавност, а Дарко Лазић, Миљанин омиљени певач, био је шокиран информацијом да је у току борба за Кулићкин живот.

Певач је открио да се чуо са Миљаном када је званично одлучила да "оде под нож", а том приликом јој је нагласио да је најбитније да пажљиво изабере клинику и доктора.

Фото: АТА имагес

 

 

Миљани Кулић се лекари тренутно боре за живот у Клиничком центру Ниш, где се налази већ два дана услед компликација од операције смањења желуца.

Фото: Инстаграм принтскрин/marijakulic_mtaz

 

 

Дарко Лазић чији је Миљана велики фан, урадио је исту операцију, а нас је занимало како Дарко коментарише одлуку ријалити звезде да смањи желудац:

- Молим? Јел се шалиш са мном? Ма како бре, шта је то урадила, јао ја не могу да верујем... - започео је Дарко и открио да се чуо са њом пре него што се одлучила за ту операцију:

- Звала ме је, причали смо о томе, стварно не могу да верујем шта се десило... Каква Турска, какви турски доктори? Рекао сам јој лепо: "Миљана, мораш добро да пазиш где ћеш да радиш, код кога ћеш да идеш, није наивно. Мораш да будеш дисциплинована, да пазиш"... Ја сам морао да урадим ту операцију, можда бих умро да је нисам урадио, био сам приморан због здравља. Боже колико ми је криво због ње... Надам се да ће бити добро. Немам ни ја ни слезину ни бубрег, али нисам био животно угрожен због операције желуца. Ја сам радио операцију у Београду, не знам зашто је отишла чак у Турску... - рекао је певач узнемирено.

Фото: Инстаграм принтскрин/miljana_kulic_official

 

 

Певач и даље стоји при томе да је операција одлично решење, али само за оне који немају други излаз, при чему је опет најважније изабрати проверену клинику и доктора:

- Ја сам морао да урадим ту операцију. И даље стојим при томе да је операција корисна, не кајем се што сам је урадио, али мора да се пази код кога се иде. Али, надам се и верујем да је Миљана јака и да ће све бити океј на крају... - рекао је певач за Информер.

БОНУС ВИДЕО:

Јелена Карлеуша заробљена у води

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".