Глумица Тања Бошковић важи за даму пуну манира. На њен шарм и лепоту падали су многи мушкарци, а глумица никада није желела да свој изглед улепшава естетским захватима.

Фото: sarics

 

Глумица се сада дотакла данашњих припадница женског пола које акценат више стављају на спољашњу неги унутрашњу лепоту.

- Лепота јесте унутра. То ниједна од ових са силиконима у устима, изоперисане неће схватити о чему им причам. Џабе се труде. То је заиста смешно. Замислите те девојке које стављају импланте у јагодице, у груди, не знам где све више... Шта ће оне да роде? О чему се ради? И глупо је и непотребно. А тек жене мојих година које покушавају да испеглају боре! Шта покушавају себи да кажу? Ове очи не могу да се преваре. Ја знам који сам живот преживела. То ми је најлепше од свега. Знам и кад сам рђа била, и кад сам падала и како сам мучена устајала. И шта ме брига? - каже Тања Бошковић.

Фото: Н. Фифић

 

Она је открила шта јој је ћерка Лана недавно рекла када је реч о њеном изгледу.

- Каже ми Лана: ”Мама, нашминкај се боље, виде ти се боре”, а ја: “Одакле ти та идеја? Кад скинем наочаре немам ниједну бору”, на шта ми она одговора: “Да, али твоји партнери виде”. Замислите, шта то мене брига. Они имају обавезу да ме обожавају у комаду - кроз смех каже Бошковићева.

Тања је важила за једну од најлепших глумица бивше Југославије због које су многи остајали без даха и о којој су маштали и упркос што су били заузети.

- Нико се никад није појавио испред мене и рекао да је смртно заљубљен у мене. То су прави мужеви. Замислите када својој жени једног дана кад она више није у младости кажете: “Ја сам био заљубљен у Тању Бошковић, али сам изабрао тебе”. Замислите, каква је то лепа легенда да се каже својој жени: “Ја те волим”- без даха прича она.

Фото: sarics

 

Бошковићева се осврнула и на почетке своје каријере. Тања истиче да су јој године дале ветар у леђа да прими критику, али на њу одреагује и узврати с пуно љубављу.

- Ја сам вољено дете, то је веома важно. Моји родитељи су то умели да ми покажу колико сам им драгоцена, као и моја сестра. Научила сам, то је таленат такође, да будем пријатељ. Све остало, поготово када су ми године дошле упомоћ, стала на своје ноге уздигла главу горе и могла мирне душе да примим све јер тада сам већ могла да узвратим љубављу. Више нисам морала да се плашим. Имала сам довољно година да схватим многе ствари које су ме сапињале- рекла је Тања гостујући у емисији “Агапе”.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума глумице Тање Бошковић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".