Glumica Tanja Bošković važi za damu punu manira. Na njen šarm i lepotu padali su mnogi muškarci, a glumica nikada nije želela da svoj izgled ulepšava estetskim zahvatima.

Foto: sarics

 

Glumica se sada dotakla današnjih pripadnica ženskog pola koje akcenat više stavljaju na spoljašnju negi unutrašnju lepotu.

- Lepota jeste unutra. To nijedna od ovih sa silikonima u ustima, izoperisane neće shvatiti o čemu im pričam. DŽabe se trude. To je zaista smešno. Zamislite te devojke koje stavljaju implante u jagodice, u grudi, ne znam gde sve više... Šta će one da rode? O čemu se radi? I glupo je i nepotrebno. A tek žene mojih godina koje pokušavaju da ispeglaju bore! Šta pokušavaju sebi da kažu? Ove oči ne mogu da se prevare. Ja znam koji sam život preživela. To mi je najlepše od svega. Znam i kad sam rđa bila, i kad sam padala i kako sam mučena ustajala. I šta me briga? - kaže Tanja Bošković.

Foto: N. Fifić

 

Ona je otkrila šta joj je ćerka Lana nedavno rekla kada je reč o njenom izgledu.

- Kaže mi Lana: ”Mama, našminkaj se bolje, vide ti se bore”, a ja: “Odakle ti ta ideja? Kad skinem naočare nemam nijednu boru”, na šta mi ona odgovora: “Da, ali tvoji partneri vide”. Zamislite, šta to mene briga. Oni imaju obavezu da me obožavaju u komadu - kroz smeh kaže Boškovićeva.

Tanja je važila za jednu od najlepših glumica bivše Jugoslavije zbog koje su mnogi ostajali bez daha i o kojoj su maštali i uprkos što su bili zauzeti.

- Niko se nikad nije pojavio ispred mene i rekao da je smrtno zaljubljen u mene. To su pravi muževi. Zamislite kada svojoj ženi jednog dana kad ona više nije u mladosti kažete: “Ja sam bio zaljubljen u Tanju Bošković, ali sam izabrao tebe”. Zamislite, kakva je to lepa legenda da se kaže svojoj ženi: “Ja te volim”- bez daha priča ona.

Foto: sarics

 

Boškovićeva se osvrnula i na početke svoje karijere. Tanja ističe da su joj godine dale vetar u leđa da primi kritiku, ali na nju odreaguje i uzvrati s puno ljubavlju.

- Ja sam voljeno dete, to je veoma važno. Moji roditelji su to umeli da mi pokažu koliko sam im dragocena, kao i moja sestra. Naučila sam, to je talenat takođe, da budem prijatelj. Sve ostalo, pogotovo kada su mi godine došle upomoć, stala na svoje noge uzdigla glavu gore i mogla mirne duše da primim sve jer tada sam već mogla da uzvratim ljubavlju. Više nisam morala da se plašim. Imala sam dovoljno godina da shvatim mnoge stvari koje su me sapinjale- rekla je Tanja gostujući u emisiji “Agape”.

BONUS GALERIJA: Slike iz albuma glumice Tanje Bošković

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".