Саша је бројне гледаоце увесељавао свим улогама, а сада је почео и да глуми у новој серији ''Мала супруга'' у којој тумачи лик Симе, газду кафане. Он је о насиљу које је доживео његов син све поделио на друштвеним мрежама: 

- Нажалост, морате тако некада да се обратите путем друштвених мрежа да би то одјекнуло. Мени је првенствено била намера да то медији објаве, јер ви медији, радите фантастичне ствари везано за апеле, али и генерално. Драго ми је да смо се сви ујединили и ја сам успео да решим тај проблем и тог проблема тренутно нема. Да ли ће га бити у будућности, то ћемо да видимо. Надам се да ме више нећете гледати у том бесном стању на друштвеним мрежама и много ми је драго што су медији то све урадили за мене и моју породицу.

 

Глумац је захвалан медијима за све што су урадили поводом тога, а полицији није желео да се обраћа:

- Нисам се, засад, обратио полицији јер није било разлога, све се некако смирило. Да ли су то они гледали или читали, обратили пажњу, па се пронашли у томе. Апеловао сам и да се уведе један полицајац који ће бити у парку, шетати и видети проблем ако се дешава, јер је то велики парк у центру Врачара. Хвала Богу све је добро за сада, јер ја сам оптимиста по том питању и драго ми је да је одјекнула та лоша вест, а морала је да одјекне- рекао је глумац за Блиц. 

Потом се осврнуо и на нови глумачки задатак: 

- Јако сам поносан зато што настављам да радим са истом екипом, а некако из “Игре судбине“ смо пренели тај добар дух и на овај пројекат, али са другом глумачком екипом. Осећам се пријатно, амбијент је одличан, сет је фантастичан, колеге су дивне, тако да мислим да ће “Мала супруга“ померити све границе по први пут Мир Јам, зато што се ради у савременом добу и гледајући рејтинге, јако смо задовољни. Тек сада почиње да се одмотава клупко -истакао је глумац који је похвалио колеге. 

- Једноставно се види да је хемија здрава, средина, нема кукоља, ми смо једна пшеница која је квалитетна и зри на прави начин.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите фотографије са снимања серије "Игра судбине"

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".