Глумац Саша Јоксимовић, проговорио је недавно о томе да је његов син претрпео вршњичко насиље, а наша екипа посетила је крај где живе. Комшије кажу да глумца често виђају са наследником и да је његов мезимац Илија фино и културно дете.

Фото: АТА имагес

 

 

 

- Од када се десио инцидент у школи, Саша се од сина не одваја ни минут. Ако је он на снимању, ту је његова супруга Невена. Нисмо знали да проживљава то дете непријатност у школи. Он је мирно и васпитано дете. Увек се фино јави. Није то дете које би изазвало проблем у школи. Баш смо били шокирани шта се десило. Када смо га питали шта се дешава, Саша је рекао: “Ништа ме не питајте, проживљавам драму, баш сам узнемирен. Ово је хаос шта се дешава, не могу данима да се смирим. Ако треба нећу ићи ни на посао, нећу радити, дежураћу испред школе, само нећу дозволити да мом сину фали длака са главе -  каже старија госпођа.

У оближњем маркету кажу да Сашина супруга често долази, за разлику од њега.

- Жену гледамо, њега ретко. Она долази да купује основне ствари. Саша је стално у неком хаосу. Жури. Виђамо га сада често како довози и одвози сина, а и у парку су стално заједно. Баш смо се потресли када смо чули да то дете преживљава насиље. Чујемо да је Саша баш узнемирен - каже саговорница.

Иначе, једна комшиница нам је открила да је Саша беснео када се све то десило, па данима није могао да се смири.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ TVDR

 

 

- Викао је испред школе. Покушавао је да се смири, али када је видео да је његов син тужан и повучен и да не жели да иде у школу, Саша није могао да се смири и викао, да ће ово истерати на чистац. Тражио је и родитеље те деце која су га напала, међутим није успео да дође до њих. Та деца која су његовог сина напала су неваспитана. Често вриште, ударају једни друге. Ма то је хаос. Боже, у шта нам расте омладина. Ко ту децу васпитава. Шта ће касније радити када одрасту, када се сада овако неконтролисано понашају - каже једна старија комшиница.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".