Певач је испричао у емисији ''Из профила'' да не потиче из музичке породице, али да су родитељи приметили таленат за певање. Он се због школовања када је напунио 14. година морао одселити из Пријепоља у коме су живели у Подгорицу. 

Аца је открио да му је било врло тешко и да се морао прилагођавати условима живота у дому. 

Фото: Петар Милошевић

 

- Имао сам 14 година и то је за мене негде био мучан периоду. Био сам у ђачком дому који је био оронуо, хладан, са собама где је било по шесторо, седморо људи и заједничка купатила. Али Боже мој, све због музике - присетио се Пејовић тог периода, а потом и осећања која су га обузимала након одласка из породичног дома.

 - Нисам плакао али су ми ноћи биле тешке. У граду си где никога не знаш, али апсолутно никога. Стресно је било јер сам био клинац. Треба да се снађеш, да изгураш ту причу због које си дошао - рекао је певач.

- Можда сам једном месечно успевао да одем кући. Радовао сам се маминој кухињи, нисам могао да носим храну у дом јер није било места где да је држим. Баш је било као у војсци. Сећам се да је мајка након што ме је посетила тамо једном приликом, отишла кући у сузама. Онда се после десет дана отац појавио и рекао: ”Морам да ти променим дом. Мајци се не свиђа у каквим условима живиш'' - испричао је Ацо.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Гоца Тржан - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".