Pevač je ispričao u emisiji ''Iz profila'' da ne potiče iz muzičke porodice, ali da su roditelji primetili talenat za pevanje. On se zbog školovanja kada je napunio 14. godina morao odseliti iz Prijepolja u kome su živeli u Podgoricu. 

Aca je otkrio da mu je bilo vrlo teško i da se morao prilagođavati uslovima života u domu. 

Foto: Petar Milošević

 

- Imao sam 14 godina i to je za mene negde bio mučan periodu. Bio sam u đačkom domu koji je bio oronuo, hladan, sa sobama gde je bilo po šestoro, sedmoro ljudi i zajednička kupatila. Ali Bože moj, sve zbog muzike - prisetio se Pejović tog perioda, a potom i osećanja koja su ga obuzimala nakon odlaska iz porodičnog doma.

 - Nisam plakao ali su mi noći bile teške. U gradu si gde nikoga ne znaš, ali apsolutno nikoga. Stresno je bilo jer sam bio klinac. Treba da se snađeš, da izguraš tu priču zbog koje si došao - rekao je pevač.

- Možda sam jednom mesečno uspevao da odem kući. Radovao sam se maminoj kuhinji, nisam mogao da nosim hranu u dom jer nije bilo mesta gde da je držim. Baš je bilo kao u vojsci. Sećam se da je majka nakon što me je posetila tamo jednom prilikom, otišla kući u suzama. Onda se posle deset dana otac pojavio i rekao: ”Moram da ti promenim dom. Majci se ne sviđa u kakvim uslovima živiš'' - ispričao je Aco.

BONUS GALERIJA: Goca Tržan - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".