Наступима у Атланти, а затим у Чикагу, Ацо Пејовић је већ на самом почетку оборио један рекорд. Лувена дворана Компас Арена у Чикагу била је претесна да прими све његове обожаваоце, будући да су на концерт српског певача дошли из свих крајева Америке.

- Продато је тада 2.700 карата, али мислим да је било 3.000 људи. То је добро за услове тамо. Било је и странаца, цела та ноћ је прошла супер. Једино после тога, након два дана требао сам да радим у једном бару за ВИП госте журку. Све је било супер, али ја сам закачио корону тада - поцео је причу певач.

Након што је кренуо на журку, осетио је да му се здравствено стање погоршало.

Фото: АТА имагес

 

 

- Када сам кренуо на журку, био сам јако лоше, имао сам температуру и нисам могао да устанем из кревета. Нисам знао да имам корону, много сам се лоше осећао. Изашао сам да певам, 20 минута сам успео да певам. То је више било крештање него певање. Био сам гола вода, цео сако ми је био мокар. 20 минута сам пробао да певам и то је било безуспешно. Било је немогуће да певам, грозница ме је тресла и затворио сам се цео. Онда сам пробао да одем 15 минута да одморим у бекстејџу али није могло. Извинио сам се тим људима то вече, објаснио сам да немам снаге да наставим, надам се да ми нису замерили. Први пут ми се ово десило у животу. То је први пут да сам помислио у животу да се можда кући нећу вратити жив. Јесте ми се једном десила исцрпљеност на прослави у Нишу, али ни близу овога. Пребледео сам тад, после сам ишао и на инфузију - испричао је Пејовић гостујући у емисији "Сценирање" на Курир телевизији.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Брена - ретко виђене фотографије са наступа

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".