Репер Стефан Ђурић Раста ужива у емотивној вези са глумицом Маријом Балабан са којом је упловио у емотивни однос током издржавања казне кућног притвора.

Фото: АТА имагес

 

 

Упркос томе што ју је месецима крио од очију јавности за њихову љубав сазнало се недавно када су отпутовали на прво заједничко летовање.

Репер и глумица су тада објављивали видео клипове на Инстаграму, а на основу амбијента у ком су се налазили било је јасно да су заједно.

Недуго затим, Раста је и признао да ужива у љубави са Маријом али није желео да износи детаље, наводећи да не жели да је јавно експонира, те да ће се трудити да сачувају приватност колико је могуће.

Фото: Инстаграм принтскрин/stefanrasta

 

 

Зато је све изненадила недавна Стефанова објава у којој је показао Марију како седи на каучу. Фотографија је настала након снимања реперовог спота за песму "Бони и Клајд".

Бројни Растини фанови поздравили су реперову одлуку да девојку више не крије.

"Девојка ти је бомба, ја бих је показивао сваки дан", "браво Раста и немате разлог да се кријете када сте млади и лепи", "Лепо је видети те заљубљеног", гласили су неки од коментара.

Подсетимо, Марија је са 15 година напустила своју родну земљу и отишла у Аустрију да студира глуму.

Балабанова тренутно студира на универзитету "Виенна'с Енглисх Тхеатре Ацадемy", па је сходно томе позориште њена друга кућа.

Поред глуме, она је популарна и на Тиктоку где има скоро 70 хиљада пратилаца, којима на шаљив начин приказује понашање једне балканске маме.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ненад Кнежевић Кнез - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".