Након што је Кристина Кика Ђукић пронађена мртва у свом стану бројни фанови и јавност осуђивала је Баку Прасета због вербалног насиља које је преко интернета вршио над њом.

Осуде јавности довеле су до тога да се славни јутјубер повуче са јавне сцене на неко време.

Фото: Инстаграм принтскрин/ кикаx3

 

 

Наиме, њена мајка је недавно објавила видео у коме је казала да сумња да се њена ћерка убила, што тврди званична истрага, а онда су после тог снимка кренуле да куљају теорије завере на интернету, где се чак помиње и кривица једне од њених другарица у тој кобној ноћи.

Бака се сада огласио на ту тему и открио нове детаље, а у једном је остао мистериозан.

Фото: Јутјуб принтскриб/Бака Прасе

 

 

- Имам своје мишљење на ту тему, њена мајка је објавила видео и показала да ја као што видите нисам узрок. Хвала јој на томе. Имам своје мишљење, теорију везану за тај видео, и не само теорију, већ и информације, и онда сам повезао у глави све. Оно што сам претпостављао да је - је, додао је он.

 

 

- Нећу да кажем да знам, па сутра да ме приведу, него имам своју теорију, рекао сам своје мишљење тада када је било, и нећу више да коментаришем - каже Богдан Илић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Кика

 

 

Подсетимо, више јавно тужилаштво у Београду је након детаљних провера утврдило да нема места покретању кривичног поступка против било код лица, за било које кривично дело, у вези са околности под којима је наступила смрт Кристине Ђукић, зване Кика 8. децембра 2021. године.

Подсетимо, Кристина Кика Ђукић пронађена је мртва 8. децембра прошле године. Била је српска гејмерка, јутјуберка и инфлуенсерка чији Јутјуб канал "К1КА" броји око 700 хиљада претплатника. Рођена је 25. јула 2000. године у Београду.

Она се дуго борила са притиском јавности, а како је њена сарадница рекла, годинама је водила борбу са булингом, видом насиља на друштвеним мрежама.

БОНУС ВИДЕО:

Јелена Карлеуша заробљена у води