Њена мајка Наташа сада је снимила видео у ком је изнела детаље о којима је све време хтела да прича.

- Овом приликом желим да вам у шта краћем опишем шта се десило кобног 8. децембра 2021. године - започела је Наташа, па додала:

Тај дан ми је рекла да јој платим кирију за стан, јер није могла да ради, дечко ју је био избацио из равнотеже. Пристала сам. Додала је да данима лоше спава, да се не љутим ако не дође на време на мој рођендан сутрадан. Дечко је био упао у њен стан, па јој је обрисао Инстаграм. Рекла сам им да су обоје психијатријски случајеви и да би требало да се разиђу - рекла је Наташа и наставила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Кика

 

- Кад је требало да дођу на рођендан, другарица њена ми је послала поруку да иде код ње, да се паркирала. Десет минута касније ми каже да Кики иде пена на уста. Хитна помоћ је одмах дошла, и ја са другарицом таксијем. Докторка је рекла да Кика није жива. Хтела сам све да их побацам са другог спрата. Био ми је нелогичан положај у ком је била, хтела сам да скину снимак, а инспектор ми је рекао да нема видео надзора - рекла је Кикина мама.

Фото: Јутјуб принтскрин/Кика

 

- Њена другарица нам је дала шифру Кикиног Инстаграма тек четири месеца после, кад је обрисала све поруке. Моја друга ћерка је приметила да је много порука обрисано, кад смо добили шифру. Наручивала је храну пре него што се убила, да ли би неко то радио да је хтео да се убије? Сазнали смо да је неко отпечатио стан. После смо сазнали да постоји видео надзор, ал' је управница зграде рекла да се чула са адвокатом и да не сме да ми да снимак. Молила сам је да ми да макар 7. и 8. децембар, јер ће се видети ко је улазио у зграду, али мој вапај није услишен. Неко је упао на њен Јутјуб налог 7. децембра, а 9. је објављен видео о њеној смрти. Као да је неко чекао да умре, па да то објави. Ћерка Јелена ми је рекла да је, кад је била на препознавању тела, испод Кикиног ока видела масницу, као да ју је неко ударио песницом. Можда је Кика баш због тог ударца лежала у оном положају.

Фото: Јутјуб принтскрин/Кика

 

Наташа наставља да је "другарица рекла да ми је јавила да је Кики лоше, а да сам јој ја рекла да спремам рођендан. Рекла је и да је Кика два пута покушала да се убије, што није истина".

- Детективске агенције су ми рекле одмах да нису заинтересоване, чим су чуле Кикино име. Једном је рекла дечку да ће да се убије, па ју је он водио и у Лазу, ал' је тамо одмах рекла да се не би убила, него је само хтела да дође до ње. Кика је била велики манипулатор, кад је љубав у питању, и веома себична. Никад се не би убила. Бог нека прашта свима, мојој ћерки се могло помоћи. Кикино наводно опроштајно писмо је написано дан након што је убијена. Она није могла да напише то писмо, већ неко други - закључила је Кикина мајка Наташа.

Фото: Инстаграм принтскрин/ kikax3

 

Подсетимо, Кристина Кика Ђукић пронађена је мртва 8. децембра прошле године. Била је српска гејмерка, јутјуберка и инфлуенсерка чији Јутјуб канал "К1КА" броји око 700 хиљада претплатника. Рођена је 25. јула 2000. године у Београду.

Она се дуго борила са притиском јавности, а како је њена сарадница рекла, годинама је водила борбу са булингом, видом насиља на друштвеним мрежама.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".