Nakon što je Kristina Kika Đukić pronađena mrtva u svom stanu brojni fanovi i javnost osuđivala je Baku Praseta zbog verbalnog nasilja koje je preko interneta vršio nad njom.

Osude javnosti dovele su do toga da se slavni jutjuber povuče sa javne scene na neko vreme.

Foto: Instagram printskrin/ kikax3

 

 

Naime, njena majka je nedavno objavila video u kome je kazala da sumnja da se njena ćerka ubila, što tvrdi zvanična istraga, a onda su posle tog snimka krenule da kuljaju teorije zavere na internetu, gde se čak pominje i krivica jedne od njenih drugarica u toj kobnoj noći.

Baka se sada oglasio na tu temu i otkrio nove detalje, a u jednom je ostao misteriozan.

Foto: Jutjub printskrib/Baka Prase

 

 

- Imam svoje mišljenje na tu temu, njena majka je objavila video i pokazala da ja kao što vidite nisam uzrok. Hvala joj na tome. Imam svoje mišljenje, teoriju vezanu za taj video, i ne samo teoriju, već i informacije, i onda sam povezao u glavi sve. Ono što sam pretpostavljao da je - je, dodao je on.

 

 

- Neću da kažem da znam, pa sutra da me privedu, nego imam svoju teoriju, rekao sam svoje mišljenje tada kada je bilo, i neću više da komentarišem - kaže Bogdan Ilić.

Foto: Jutjub printskrin/Kika

 

 

Podsetimo, više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon detaljnih provera utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnosti pod kojima je nastupila smrt Kristine Đukić, zvane Kika 8. decembra 2021. godine.

Podsetimo, Kristina Kika Đukić pronađena je mrtva 8. decembra prošle godine. Bila je srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal "K1KA" broji oko 700 hiljada pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.

Ona se dugo borila sa pritiskom javnosti, a kako je njena saradnica rekla, godinama je vodila borbu sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Jelena Karleuša zarobljena u vodi