Бака Прасе је на друштвеним мрежама говорио о упознавању са Вељком Беливуком.

- Шта је прва ствар коју ми је Веља рекао кад ме је видео први пут у животу? Лажем, није први пут. Ја сам њега једном давно упознао, али нисам знао да је он Веља Невоља - започео је Бака Прасе.

Јутјубер се у видеу осврнуо на тврдње да га је Веља Невоља шамарао, па је описао како су настале ове приче.

- А није ми лупио шамар, то су глупости. Те приче, Веља Невоља лупао ми шамаре, тукли ме на стадиону, то су све глупости, то су градске приче које причају они навијачићи, мали дебилковићи који иду и причају по граду глупости некој риби 'ја сам шамарао Баку Прасета' да би је је*ао и онда та риба исприча 'Веља Невоља је шамарао Баку Прасета' и тако се шире приче - рекао је јутјубер.

Бака Прасе је такође одговорио и на питање да ли је тачно да га је Веља Невоља питао да ли му је потребно обезбеђење, због чега је Прасе рекао да "лако може да демантује те приче":

- Да ли мислите да бих ја имао му*а да кажем не Вељи Невољи?

Бака је потом открио и да је "2018. био позван на дечији рођендан у Шапцу" и да је тек тада упознао Беливука, ни не знајући ко је он:

- Добијам позив од једне пријатељице и каже имаш позив за рођендан код неког клинца, баш је битно да одеш и ја као ок. Идем у Шабац, возач долази по мене, кад тамо обезбеђење око дечије играонице у Шапцу.

Познати јутјубер је потом открио и да су на забаву на крају ушли Раста и Веља Невоља и да је он био одушевљен што види Расту.

- Нисам ни знао ко је овај други, он ме пита како Јутјуб, још се ја хвалим купићу сат, купићу поршеа....

Јутјубер Богдан Илић, познатији као Бака Прасе је у марту прошле године саслушан у СБПОК, због везе са Вељком Беливуком. Илић се у Служби за борбу против организованог криминала задржао пола сата.

Током фебруара спекулисало се да су Беливук и његова екипа дуже време рекетирали Баку Прасета, а сада се сумња и да су били у контакту са још неким познатим певачима, али и глумцима и спортистима.

Ипак, након оваквих навода се почетком фебруара огласио Бака Прасе када је кратко дематовао наводе да га је ова екипа рекетирала.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".